Lucint Interieuradvies & Styling
                                                       Jouw huis is jouw schatkamer


Reacties klanten (hier doe ik het voor)


* Wij zijn heel enthousiast met het advies van Lucint Interieuradvies & Styling. Juiste kleurkeuze, indeling en sfeer. Echt leuk om dit zo samen tot ontwikkeling te brengen . 

* Lucinda, jouw bijdrage aan de foto's en video voor de verkoop van mijn appartement heeft zeker geholpen. Het appartement was binnen een maand verkocht.  

* Hallo Lucinda, ons huis is toch op Funda geplaatst i.p.v. stille  verkoop.
Sinds afgelopen dinsdag staat het er op.
Waarschijnlijk vind je het wel leuk, om even te kijken, of we het goed  gedaan hebben.
Mede door jou, zijn er al 6 bezichtigingen gepland, nogmaals bedankt voor  het adviseren daar van!

*Lucinda adviseerde ons over kleuren, inrichting en design. En dit met betrekking tot alle ruimten van ons appartement. Wat ons  in haar advisering direct aansprak, is dat Lucinda ons stimuleerde om zelf opties te benoemen, zelf keuzes te maken en al niet haar advies honorerend zelf de uiteindelijke keus te doen. Tijdens het hele proces was zij steeds meedenkend en betrokken. Kortom een goede balans tussen respect voor onze smaak en haar betrokkenheid en inzichten. Het was heel plezierig werken met Lucinda en over het resultaat zijn wij meer dan tevreden.

 *Wij hebben Lucinda ontmoet bij het verkopen van ons oude huis. Lucinda kwam namens de makelaar langs om tips te geven over hoe we de woning verkoopklaar konden maken. De inrichting van ons nieuwe huis moest heel anders, daar waren wij samen al uit. We hadden wat losse ideeën in ons hoofd maar nog geen concreet beeld. Op dat moment dacht ik, we hebben hulp nodig. Ik belde Lucinda met de vraag kun je ons helpen. Dat kon zeker, Lucinda kwam langs en in een gesprek hebben we geschetst wat voor sfeer we wilden en heeft Lucinda veel vragen gesteld over wat we mooi vonden of juist niet. Lucinda is met ons mee geweest naar het nieuwe huis om gevoel te krijgen bij de ruimte. Wat heel fijn is, is dat Lucinda op basis van onze wensen met een persoonlijk plan van aanpak kwam. Een advies op maat dus!
Voor ons bestond dat uit, kleuradvies/ materiaaladvies en advies over de meest efficiënte indeling van de woonkamer en onze slaapkamer. Dit alles heeft Lucinda uitgewerkt op een moodboard en plattegronden.
Ook hebben we veel gespard met Lucinda over bijvoorbeeld kleur keuze van onze keuken in combinatie met de type en kleur vloer.
Lucinda haar enthousiasme werkt aanstekelijk en wakkerde bij ons ook een stukje lef aan!

Lucinda wist onze wensen en ideeën uit te werken naar een concreet beeld, met als eindresultaat een warm, knus en gezellig thuis! 
Zonder Lucinda hadden we dit niet gerealiseerd, Lucinda bedankt!